Coronavirus update: Tapasrestaurant Solera gesloten

In navolging van de maatregelen van de overheid om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is Tapasrestaurant Solera vanaf 15 maart 18.00 uur gesloten tot en met 28 april. We betreuren het ten zeerste, maar jouw en onze gezondheid staat voorop.

 

Het zijn uitzonderlijke tijden, niet in de laatste plaats voor onze horecaondernemers in Nederland. Meer dan ooit vragen deze tijden om de handen ineen te slaan. Met een nieuw initiatief genaamd ‘Help de Horeca’, ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zodat iedereen straks weer kan genieten van mooie momenten in hun favoriete restaurant of café. Door een waardebon te kopen, die later verzilverd kan worden, krijgen ondernemers op dit moment toch de broodnodige inkomsten binnen.

U zult begrijpen dat wij dit initiatief van harte ondersteunen. Ook bij ons kunt u vast een waardebon aanschaffen voor het moment waarop we u weer bij ons mogen verwelkomen. Bestel vast een waardebon voor Dock 19 Steaks & More, restaurant De Sociëteit, de Brasserie, Johnny’s Bar en Tapasrestaurant Solera. De bon is, zoals u dat ook van onze cadeaupas gewend bent, bij al onze zaken in te leveren. U hoeft nu dus nog niet te kiezen waar u straks weer als eerste naartoe gaat…

Wij kijken uit naar je komst!

 

#HELPDEHORECA