Thuis tapas hAPPEN

Momenteel is Tapasrestaurant Solera gesloten. Thuis tapas happen blijft gewoon mogelijk. Bestel hier je favo tapasgerechtjes of kies een rijk gevulde tapasbox. 7 dagen per week. Afhalen of thuisbezorgd. Viva las tapas!

Bekijk het restaurant menu

Thuis tapas happen
  • RUIM 50 TAPASGERECHTJES

  • SPAANS EN MEXICAANS

  • RESTAURANT, TERRAS, AFHALEN OF THUISBEZORGD

  • ALL YOU CAN EAT

Thuis tapas happen

Laat jouw favo gerechtjes thuis bezorgen! Afhalen of thuisbezorgd, iedere dag vanaf 16.00 uur.

Afhalen bij de Valk drive-through. Eenvoudig, snel en contactloos, 7 dagen per week open van 11.30 tot 21.30 uur. Adres Schouwburgplein 1 (hoofdingang Theaterhotel), Almelo. Je haalt de bestelling op bij de receptie. 7 dagen per week thuisbezorgd tussen 16.00 en 21.00 uur. Online betalen met iDeal.

Direct naar Valkthuis.nl

Koude tapas

Frisse starters, een lekker tussendoortje of shared dining, de keus is aan jou.

Warme tapas

Een heerlijke proeverij van kleine vlees- en vis gerechten. Voor ieder wat wils en elk gerecht met een eigen twist van de chef.

Tapasbox koud

voor 2 personen

Tjokvolle Tapasboxen met overheerlijke Spaanse en Mexicaanse lekkernijen. Vlees, vis en vega opties te over. En uiteraard komt elke box met een portie nacho’s en brood met tapenade. Afhalen en bezorgen mogelijk!

Tapasbox warm

voor 2 personen

De echte pro’s serveren de gerechtjes van deze rijkgevulde Tapasbox op hun mooiste servies. Ontspannen, uitgebreid tafelen en genieten van lekker eten. Een tapasbox met de all-time-favourites warme tapasgerechtjes van onze kaart. Afhalen en bezorgen mogelijk!

AFHALEN OF THUISBEZORGD

VALK THUIS DEAL

BIJ ELKE BESTELLING VANAF 20,-
GRATIS PORTIE NACHO’S
MET KAAS, QUACAMOLE EN ZURE ROOM

Bestel online

Gebruik code VALKTHUISSOL

Afhalen of thuisbezorgd

VALK THUIS DEAL

BIJ ELKE BESTELLING VANAF 20,-
GRATIS PORTIE NACHO’S MET KAAS, QUACAMOLE EN ZURE ROOM

bestel online

gebruik code VALKTHUISSOL

Viva las tapas

Stap binnen bij Tapasrestaurant Solera en waan je in zonnige sferen. Proef de mediterrane Spaanse en Mexicaanse keuken in een gezellige en ongedwongen ambiance. Een heerlijke proeverij met ruime keuze uit 100 kleine vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Van de klassieker ‘ossenhaaspuntjes in zoete ketjapsaus’ tot een quesadilla met avocado, tomaat en kaas. Voor ieder wat wils en elk gerecht met een eigen twist van de chef. Naast à la carte kun je ook twee en een half uur onbeperkt tapassen voor een vaste, lage prijs. Of je nu gaat voor een (late) lunch, een tussendoortje of een avond shared dining, bienvenido!

contact